Privacyverklaring

Inleiding

FotoGuy respecteert uw privacy en zet zich in voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Deze privacyverklaring legt uit welke gegevens we verzamelen, waarom we ze verzamelen en hoe we ze gebruiken.

Verzamelde Gegevens

We verzamelen persoonlijke gegevens die u vrijwillig verstrekt via ons contactformulier, inclusief uw naam, e-mailadres en berichtinhoud.

Doel van Gegevensverwerking

We gebruiken uw gegevens om te reageren op uw vragen en verzoeken via het contactformulier.

Toestemming

Door het gebruik van ons contactformulier stemt u in met het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Opslag van Gegevens

We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is om het beoogde doel te bereiken of zoals vereist door de wet.

Beveiliging

FotoGuy neemt passende technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies of diefstal.

Rechten van Gebruikers

U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Voor vragen over deze privacyverklaring of uw gegevens, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.